Ehm...

Jag orkar inte komma på en rubrik, får se om jag kan göra det när jag skrivit klart. Var med Mimi igår, vi köpte kaninmat (?) och gick på stan, jag köpte en eyeliner, en foundation, en concealer och en mascara! Och en rouge, men färgen är CP så jag orkar inte, hittar ingen persikofärgad rouge, finns bara brunt, rött och rosa ffs >.<

Anyway. Jag är glad över min foundation, för den ser inte lika sminkad ut som min förra. Jag såg det igår i omklädningsrummet (provade nyårsklänningar efter att ha ätit massa brownies... inte så smart) och min foundation såg sjukt fjortis ut! Gah! Fast lite blekare kanske. Den flagnade och såg bara jättesminkad ut, och jag vet att jag inte kommer hitta en perfekt foundation i första taget, men nu är det så att jag har sett ut sådär hela vintern. Jag har bara inte tänkt på det.

Ska resencera mina nya saker sen också, jag gillar speciellt eyelinern, jag har massa (man ska ju ha penna, "cake" och flytande, men den här kombinerar penna och flytande), den sitter som berget, men en droppe vatten och den rinner till marken, haha!

Har inte gjort så mkt idag, bara slappat. Åh, och jag behöver nya jeans, båda mina är trasiga nu :/ och ett nytt linne skulle inte vara fel!

Nu har jag redan skrivit för mycket. Hejdå!

(GAMMAL BILD!)

Dude!

Jag ska börja säga dude till allt och alla, bara som en förvarning! Anyways, min ögonskuggepalett kom igår, och jag fick en ljusblå kajal med! OCH min träningsvideo kom också, nu ska jag få modellkropp, haha! Så det var en bra dag, plus att UDPP finns i lager på blush nu, jag är så lycklig så jag bara... GAH! Hihihihihi!

Det var snöbollskrig idag också, fast det varade i typ... 20 min? Och sen skulle alla till gymnasieeleverna, men dom kom inte ut, och alla började kasta på varandra (men såklart, mest på mig). När jag var blöt, kall och fylld med både snö och hat till Jesper (han kastade typ 5 gnger på mig, den jäveln) bestämde jag mig för att göra en lista! En snöchecklista! Här är den.

Det här ska jag hinna göra innan vintern är slut.
1. Hämnas på Jesper (haha)
2. Kasta en snöboll på någon
3. Mula någon! (elak)
4. Se någon förödmjukad i samband med snö.
5. Vara med i ett snöbollskrig (ett riktigt!)

Förmodligen snart färdigcheckat ^^

Anyways, ska kolla på tv nu (a) Skriver senare! XOXO (hahahahha, jag är diva! XD)

Utkast: Slappdag, måste ...

Slappdag, måste få energi tills på måndag! Bakade cupcakes idag, dom blev ganska grymma. Kollade på "Bring it on" igår också, den är också ganska grym :3

Snart kommer alla saker jag har beställt på nätet! Hihi, längtar! Och på måndag ska jag ha något sjukt coolt smink, men vet inte vad. x)

Inte så mkt annat att skriva om, eller jo, mamma har tappat sina nycklar OCH sin mobil, applåder tillägnas henne från mig.

Ska äta nu, skriver senare iaf ^^

Tisdag.

Åh, idag har det inte vart kul, mitt smink blev cp (men det blev bättre på eftermiddagen konstigt nog, mina iPodhörlurar gick sönder och vädret var förjävligt. Det vet säkert alla som bor här dock. Och jag börjar bli riktigt irriterad på min Loreal Volume Collagen mascara, för den är det klibbigaste jag någonsin haft på mig (även om den ser fin ut), jag går nog tillbaka till min gamla. Har beställt min 88 färger ögonskuggepalett från Coastal Scents på nätet i söndags, hoppas den kommer snart. Jag ska köpa en UDPP så snart som möjligt ofc, och förnya mitt hudvårdsskåp med b.la. ett body butter från TBS (the body shop för er som inte vet) och nån peeling (både ansikte ch kropp ofc). Desperate Housewives snart! Ugly Betty innan det också. That'll be fun.

Idag gjorde jag matteprovet btw! Och så skriver vi en novell i svenskan, min blir nog sjukt bra, fast typ 100 sidor (grovt överdrivet dock). Åh, och ny jacka! :D Den var helt okej faktiskt, man kommer nog se mig i den mkt framöver, dock är jag fortfarande kär i min jeansjacka, så den släpper jag inte i första taget. Den funkar nämeligen utmärkt som kofta.

Ska börja bli nyttigare också. Imorrn ska det inte vara en enda sötsak. Och jag ska börja träna pilates ^^ Och sluta bita på naglarna. Många nyårslöften! Eller, jag lovar dom nu, men jag får väl förnya dom.

Vill köpa Spore också! (hehe).

På inköpslistan just nu ligger även:

Epilator
Peeling
Återfuktning
Concealer
UDPP (Urban Decay Primer Potion)
Cleanser
Träningsvideo
Intimvårdsprodukter från RFSU (haha, vad oglamouröst)
Munskölj
Läppbalsam
Ögonkräm
Smashbox primer
Ansiktsmask
Dushkräm
Parfym
Läpppenna
Rouge
Kräm mot bristningar (så blir det när man växer typ 20 cm på ett år >.<)
Kläder
Skor
m.m. Kmr fortsätta på den här ^^


Sand, sol och snö.

Mimi är här, sjukt kul! Vi hyrde film igår, den sög. Verkligen. Hette Wedding Daze, if I recall it. Vi trodde att allt med Jason Biggs skulle vara bra, men icke. Mimi somnade (som vanligt), och jag kollade på tv tills mamma kom och tog den ifrån mig (hämnd).

Ska städa rummet idag, så jag får en ögonskuggesak, som är sjukt fin! Och vi kanske ska åka bort i jul, fast jag är emot det dock. Jag vill varken missa 19:e, 24:e eller 31:a December! Mamma vill åka till Indien, Thailand eller Frankrike. Hoppas det blir något varmt iaf (Paris är bättre på våren ^^).

Har fått högre månadspeng btw! :D Skrev ett "brev" till mamma och pappa där jag hade forskat en massa, man måste bara formulera sig rätt! Snart är det min födelsedag också, det blir najs, men jag orkar inte ha fest (nej, gråt inte).

Nu ska jag alltså städa rummet. Och Mimi ska stå brevid och skratta och slänga saker på mig (enligt henne lifeillusion.blogg.se)

Åh, och förresten! Det SNÖAR! Thats right, motherfuckers! Vit jul, perhaps? Jag är glad :)


Kul bild, right? Jag saknar photoshop :/ Jag har inga bilder atm x)

Läppglans.

Åh, jag tänkte lägga ut en sminkrecension nu! För min dag har tyvärr varit sjukt ointressant >.<

Okej, jag har för ett litet tag sen skaffat två (rosa) läppglans från Maybelline, Superstay Powergloss i "Rhinestone Pink" och Watershine Volume XL i "Pink 'up".


-Superstay Powergloss lovar en extremt hållande formula och jättemycket glans. Glans blir det, och läpparna ser helt fantastiska ut, men hållbarheten... den håller längre än många andra läppglans, men färgen blir svagare och glanset fuckar upp sig. Eftersom man måste ta om glanset relativt ofta kan det bli irriterande klumpar (?) på läpparna, inte jättekul.

Det är svårt att få bort om man t.ex. vill byta läppglans eller omapplicera det mitt på dagen from scratch. Men som sagt, läpparna blir otroliga, och det håller ändå relativt länge, även om man behöver stå på toan i fem minuter på eftermiddagen och ta bort det och ta på det. Och färgen är fantastisk, en väldigt ljusrosa och skimrande färg som passar perfekt till sotade ögon och tyngre ögonmakeup. Det luktar även gott, lite bäraktig doft, förmodligen jordgubb. 3/5!  Men en svag trea måste jag säga.



- Watershine Volume XL hör man ju vad det lovar. Större läppar. Håller dom det? Nej
, inte vad jag har märkt av. Däremot är jag en av dem som älskar den pirrande känslan, och färgen är riktigt fräsch, passar b.la. bra till färgglad ögonmakeup. Den håller inte jättelänge, men eftersom man kan ta på nästan hur mkt man vill (!) utan att det blir äckligt och eftersom man bara behöver dutta lite med papper för att ta bort det mesta glansiga, är det ett nöje att ta på det! (det lät weird)

Jag har förut provat ett liknande läppglans av Maybelline, som luktade riktigt sött, och som färgen (röd, smart jag var >.<) bara åkte ut för backen och fick läpparna att se skadade ut. Hade samma luktförväntning på detta, men det luktar helt okej. Väldigt fräscht, lite citron/mint-aktigt. Overall en lite "beach"-aktig fräsch frukteffekt. Mkt fint!
Den här får väl en 3/5.
Men jag kan inte undgå att känna mig lite snäll, eftersom läpparna inte blev störra, iaf av vad jag märkte. Dock vill jag även påpeka att jag inte har använt det så ofta, och därför inte fått någon "använd en vecka och läpparna blir gradvis större" effekt.


6 November. Okreativ rubrik.

Gud vad jag känner mig misslyckad, skulle gå hela dagen utan socker, men apparently gick det inte, så jag ska baka om 5 minuter. Jag har inget viktproblem eller nåt, men det börjar bli ohälsosamt att äta så onyttigt, jag vill inte dö i förtid. (Hej, jag är paranoid) Hursomhelst, idag har det inte hänt mkt, provade nya ögonskuggor, jag tog en grymt starkt rosa och satte gult över för finare färg och (en massa) glitter. Det blev okej. Jag hatar att sluta tidigt btw, det är osocialt. Alla andra slutar typ... tre eller nåt, och jag tänker nt gå tillbaka till skolan, jag orkar inte.

Lyssnar på en av mina största gudar (ja, jag är sjukt religöst okorrekt, what are you gonna do about it?), David Bowie. Han gör sjukt bra musik! Jag dör. Har lyssnat på 15 av mina 20 favoritlåtar (har fler, men har inte haft tid/ork att ladda ner dom på iPoden). Criminal Minds ikväll också! Jag är så otroligt imponerad av dom, ville bli kriminalpsykoanalytiker (eller vad fan det egentligen heter på svenska) ett tag, sen kom jag på att det inte skulle vara så häftigt som i serien, så jag kanske ska bli advokat.

Fast det är väl inte heller lika kul som på tv, även fast jag vill till U.S.A när jag är "stor"... Whatever, jag är 13 (jag hatar att fylla år i dec -.-), jag behöver inte bry mig än. Right?

Har börjat skriva "d" istället för "f" på tangentbordet också, sjukt jobbigt, jag som aldrig har behövt titta/ändra när jag skriver. Jaja, man får klara sig (där klarade jag "f:et", yay!)

Fyller år om typ en månad btw! Jag ska frossa sönder då :D Ha det bra, och be sure to lyssna på David Bowie och kolla på Criminal Minds! Annars skär jag av dina öron!


Pilates!

Yay! Obama vann! Men jag tänker nt skriva mer om det nu! Jag kollar på How I Met Your Mother, jag älskar det programmet! Och så chattar jag med Mimi! Det är najs. Ska börja med en diet btw! Och börja träna pilates (förmodligen med Mimi), jag kommer bli sjukt med muscle woman, haha! Gillar inte 3 btw, dom har sexistiska mobilreklamer, stället med dom finaste tjejmobilerna my ass! Aja, ska nog köra lite WoW nu! Uh-oh, visste du inte att var nörd? ;D Ska börja köra lite sminkrecensioner snart btw, det kmr bli kul ^^ 
 

Val!

Hej! Idag är det val! *håller tummarna för Obama* Och det är Desperate Housewives! Yay!
Skrev "vote Obama" med blå ögonskugga under ögonen idag, det blev coolt. Alla kommenterade >.< men det ledde iofs till en kul diskussion med Cedric och Frej ^^

Ska spela WoW nu (hej, jag är nörd :3)

En till tävlingssak!

Tävlar om Sally Hansen produkter! Hihih, jag vet (med det menar jag alltså att jag tror) att alla hatar när jag skriver sånt här >.< Men jag ska sticka nu ändå ^^

Tävlingen.



Söt ballongklänning, fer sure!

Åh, häftigt, vill vinna den här, den var söt (:

Check the tävling out, will ya?


Hej Hopp!

Eh, hej. Jag har lite idétorka om vad jag ska skriva, men man får väl skriva ändå... I guess. Skolan började idag, det var roligt, jag träffade alla vänner etc. (Ni vet vilka ni är) Kom väldigt försent dock xD Imorrn är det val btw! Hoppas Obama vinner! Annars ska jag ha en skylt på mig på Onsdag där det ska stå "John McCain kommer att förstöra världen"... tror jag iaf. Om jag lyckas göra en >.< Men det ska jag inte, för Obama SKA vinna! (påverkar amerikanernas röster med min nästan obrukbara tankekraft)

Börsen har gått upp också, typ 5 dagar i rad! Det är kul, då blir jag rikare (<-- öh, moderatuttalande?) Äh, jag mår lite bra, för jag gav faktiskt en hel tjuga random till nån på gatan! Och jag ska börja donera pengar till WWF! (och kanske amnesty eller dylikt?) :)

Anyway, ska gå nu. Längtar redan tills imorrn (pga valet och Ugly Betty/Desperate Housewives)


Indiana Jones!

Åh, men obeskrivlig lycka! Vad blir Harrison Ford+Steven Spielberg+George Lucas? INDIANA JONES! Så jävla kul, hyrde en box (i en vecka) med 1:an, 2:an och 3:an (4:an var inte med tyvärr ._.) och en massa bonusmaterial! Nu ska jag göra marängsuisse och börja kolla! (så mkt jag hinner iaf, jag kmr komma till skolan med en lian ;D)
Anyway, I'll write back later! *nynnar på introt*


Populär? De nada.

Haha! Har märkt att jag bara har haft 6 besökare, jävligt populär jag är (känn ironin) (^_^)

Kallt!

Hej, jag är kall >.< Har vart hos Therese med Mimi, vi kollade på skräckfilmer (för det var ju ändå halloween) och åt godis (: Jag tror filmerna hette "Shrooms" och "30 Days of Night", dom var... okej. Den första var ganska skruvad och den andra var inte läskig för drottning Elisabeths krona xD (nej, jag vet inte var jag fick det ifrån)

Idag fick vi bara runt i Tullinge, det var sjukt kallt. Mina tår frös till is (bokstavligt) och dom skulle ha ramlat av om jag rört på dom >.< Har inget intressant att skriva annars atm, skriver igen om nåt kommer upp i huvudet.

Haha, jag är häxa! (:

RSS 2.0