Va, är hon inte död?

Oj, jag har inte skrivit något på jättelänge, det är väl dags att uppdatera, men jag har ändå kommit på att jag inte riktigt orkar blogga, kommer göra det rätt sällan nu. Hursomhelst, det har hänt rätt mycket sen senaste inlägget, men jag får väl ta sista veckan. Åkte till Danmark i lördags, typ otroligt tidigt på morgonen, jag gick ut mer eller mindre utan smink, jag är cool! (men jag gick omkring och nojjade över det, jag är så jobbigt fåfäng) Danmark var inte kul. Jag låg mest hemma, men vi var i Christiania, och där sålde dom knark helt öppet! Typ marijuana och hasch och sånt, eller det kanske är samma sak. Man kunde iallafall köpa knark där, det stod liksom stånd, det var rätt kul. (och lite läskigt)

Allt var föriövrigt svindyrt i Danmark.. *suck* köpte bara med mig en urgullig liten rosa kofta. På tal om att köpa saker har jag köpt en massa saker på sistonde, bl.a mina nya hudvårdssaker från Dermalogica, jag är riktigt spänd på att se hur dom är, Danmark utan de mesta av mina saker fuckade upp min hy helt, den är fortfarande inte riktigt återställd.

Det var ju påsk idag också, jag köpte godis till mamma, men det blev så mkt att det inte fick plats, så jag tejpade den sista briopåsen på det, och mamma gav mig Anthon Berg godis och annat typ dyrt godis, och en parfym! Min älskade Be Delicious från DKNY, och man fick en massa andra saker på köpet! Jag betalar visserligen från mitt konto, men it's all good. Really good.

Sådär ja, om du mot förmodan inte har somnat av min onödigt långa text, så hejdå och godnatt!


En sminkning jag gjorde förra veckan, när jag sen blev sjuk innan jag hann gå till skolan, vilket är en jävla otur när sminket blev så bra :P

RSS 2.0