Godnatt.

Klockan är 02:07. Jag kollade för en sekund sedan (enligt mig, men som alla vet är mitt "inre ur" helt ur funktion) och då var klockan 02:00. Konstigt... Har färgat håret ikväll, och ätit choklad, vardagsrumsbordet ser ut som (letar efter passande krigszon) ...Israel/Palestina? Nej... oavsett, så måste jag och Mimi städa nu, fast jag är upptagen med att skriva mitt tredje (!) blogginlägg på typ 10 timmar, eller mitt första (:D) inlägg för dagen. Jag kan vrida på den frågan i huvudet i flera timmar!... tror jag.

Anyways! Det är HALLOWEEN idag! Yay! Yay! Yay! Ska inte klä ut mig, sparar det tills skolan, men jag ska lägga upp några photoshopade (copyright av Lovisa K) bilder! Enjoy, motherfuckers! (:

//L (<-- det verkar inte glamouröst längre...)

<---Mimi!

Cowards

En sida! Fan va najs! Okej, för er som inte har en jävla aning om vad jag pratar om kommer följande information: Jag, Mimi, Therese och Linnea hade ett band. Vi sög. Hårt. Och ingen var motiverad nog (eftersom vi sög) att komma till reptiderna. Så vi slutade bandet (som föriövrigt hette "Cowards") Nu verkar bandet ha startat igen (jag överväger fortfarande medlemskap, fast det lutar åt ett stort jävla rungande ja) Men Mimis pappa har gjort en hemsida åt oss (fast vi suger) för att skaffa PR!

Så, när jag skriver en medelmåttig låt, Mimi lär sig sin första takt på trummor och Linnea sätter ett ackord på basen, är vi redo... typ. Eller nej, men ändå. Vi får iaf tacka vår lyckliga stjärna för Therese, för hon är den enda i bandet som faktiskt klarar av att spela sitt instrument över huvudtaget (okej, jag kan sjunga, men det är inte särskilt svårt).

Aja, här är sidan! Bli medlemmar, för att ni inte har något annat att göra, för att det är gratis, och för att ni gillar mig (förhoppningsvis ;D)! Här är länken! Cowards.

//L (<-- det låter fortfarande, ganska, glamouröst)
 Bild från "Hard Rock Café" i NY! Kommer skriva om det... nån gång. (bilden förestället en sak som håller ihop hamburgaren, men jag bröt av pinnen xD)

Första inlägget, folket häpnar!

Hej alla som läser min blogg! (vilket i nuläget förmodligen är en person?) Idag har jag haft en ovanligt intressant dag, och det är förmodligen Mimis förtjänst. Vi har spenderat dagen med att shoppa. Jag har bland annat införskaffat (besserwisserord) ett svindyrt No7 Serum som jag kommer att recensera nån gång i framtiden.

Atm så sitter Mimi och spelar DS (Mario Kart) och vi ska ha tjejkväll senare, d.v.s. ansiktsmasker, hårfärg (för mig), nagelsaker (mest för Mimi, men jag har nu stopp och väx och nån konstig nagelväxsak), kaktus citron glass, brownies, choklad, chips... ni fattar, och Criminal Minds+diverse mindre viktig TV! Första gången på evigheter! Kan inte undgå att känna mig som nån i Gossip Girl. Haha!
 


Ska recensera smink snart! Jag vet, jag är eran (din, menar jag xD) gud. Har en massa och så, och jag har inget annat intressant att skriva om (:

Imorrn är det halloweenkväll med Mimi och Therese btw, kmr inte skriva då, men skriver igen i November. Skräckfilm fer sure.

Btw, kom ihåg att jag är världens seriösaste bloggare också (känn ironin).

//L (<-- det verkade glamouröst)

RSS 2.0