Akvariumarkad!

Jag har spenderat dagen med akvariumarkad! Förklaring: Min lillebrorsa har fiskar, varav en guppy har varit gravid rätt länge nu. Idag ploppade det ut en 25-30 ungar, och jag behövde fånga alla (dom är mikroskopiska) med en håv och lägga ner dom i en liten bur. Sjukt svårt, men det blir liksom kul efter ett tag.

Idag tänkte jag tipsa om något!

Alla vill ha matt hy, och jag gillar inte när man ser ut som en flottig McDonaldsburgare, men jag gillar inte den supermatta trenden, det ser overkligt ut. Så mitt tips är highlighter! Och eftersom highlighter är så stort världen över är det inte ett fantastiskt tips tänkte jag ge er namnet på min älskade highlighter/alltialloprodukt!

Microshadow i "Muffin" från MUS! Helt fantastisk! Det går utmärkt att ha den över kindbenen, den ger bara lyster, så man ser ut som en filmstjärna. (eller, jag ser ju ändå inte ut som en, men mina kindben gör det då :P) Det går även jättebra att ha den under ögonbrynen, eller varför inte bara som skugga? När jag har ögonskuggor brukar jag ha den över hela ögonlocket efter min UDPP, det blir jämnt och fint då. Och puder"highlighter" är mycket lättare att jobba in, iaf enligt mig.

Den kommer räcka i 20 år, och det är en jävla bra investering i en jättefin färg! Väldigt ljus och lite persikofärgad med guldskimmer! (inte glitter)

Tänk att jag såg ut sådär, haha! x)

Give me Mr.Perfect.

Jag såg just En Djävulsk Romans (Cruel Intentions) på 1:an, och den var så bra! Jag är typ kär i Sebastian i den filmen, iallafall i sista halvtimmen, det är så min perfekta kille ska vara. Inte för att någon sån finns, men man kan alltid drömma, right? Det är bara too bad att alla killar som var sjukt snygga i filmer innan 2000 blir typ fula sen för dom är äldre. (Se Christian Slater i "Heaters" t.ex.)

 Sockerförbudet har gått rätt bra idag, men jag åt lite tutti-frutti+två dubbelnougat. Men det är rätt bra för en fredag... typ iallafall.

Jag börjar få ont i benet av någon okänd anledning, hoppas inte ridningen uteblir på måndag. Man får se.
Nu ska jag kolla på mer tv (a), får se om jag catchar (låter taget ur sitt sammanhang, men visst - det låter häftigt) Girl Next Door för andra gången.

Se Cruel Intentions förresten! Peace out! (JA, töntuttryck, men jag älskar det)

Deppigt.

Dumma, dumma, dumma jag. Nu har jag inte skrivit på en vecka igen. Och jag har börjat skolka lite och så, jag borde inte, men mhm. Och jag får inte äta socker, it sucks, speciellt eftersom jag är beroende.

Det här var ett deprimerande inlägg, men jag har skrivkramp. Jag dör. Aja, I'll write when I've got something to say.

RSS 2.0