Trött.

Jag har varit alldeles för trött för att skriva de senaste två (?) dagarna, men jag behöver uppdatera lite. Igår var det folk här, mammas och pappas vänner, inte min idé av en "lyckad" kväll, men jag har haft värre. Jag skulle egentligen varit med Mimi+några till, men kunde inte, och det var tur på ett sätt, för hon ringde mig idag och sa att hela kvällen blev konstig igår.

Jag är trött och oiordninggjord nu, men jag har inte några uteplaner ändå. Jag och mamma ska ha tjejkväll ikväll, det var så länge sen vi liksom pratade. Så vi ska hyra en film och laga mat tsm och så. Jag har ont i tanden btw... riktigt ont.

Till alla som bryr sig, min msn funkar inte. Jag dör.

- My messengers broken again dude.
- Duude, thats sad.

- Yeah... dude...

Jag önskar jag bodde i amerika så jag kunde säga dude hela tiden. Duuuuuude. I command you to laugh at my boring jokes!

Skriver igen när jag har något intressantare att skriva om! Pusshej.



Skulle inte jag vara het om jag la på mig lite vikt? ;D

Tråkigt test. Ja!

Min kvinnliga sida:
[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[/]Känt glädje över att få blommor i present?
[x]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
[x] Bakat åt dig själv?

Min manliga sida:
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[/] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av Slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[/] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza? - Nej, men andra saker av samma storlek.
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[/] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna? - Die Hard, inte Rocky.
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?

Hotsnacks och skador.

Har inte skrivit på ett tag nu, hoppas ingen trodde att jag hade dött. Hursomhelst, min rygg dödar mig. Jag ramlade av hästen i Måndags, men jag klarar mig. Hon blev rädd för ingenting, lite paranoid den hästen, men den är jättesöt annars. Sen har jag fått en massa Hot Snacks, gratis. Haha, men det är hemligt var jag fick dom ifrån... typ iallafall. Men av tre påsar har jag bara en halv kvar, gav en till Fani i födelsedagspresent också.

Aah, hon fyllde iår idag, grattis! Och vi var på UMO, det var helt okej, det var en tjej som pratade om graviditet och klamydia. Och jag tog en massa kondomer, haha, jag satt och stal medans hon pratade, tog säkert 15 stycken. Men jag gav en till Mimi, en till Emma och Adde tog en. Men jag har en massa kvar ändå, jag har typ en av varje sort ^^

Och jag har laddat ner världens bästa webbkameraprogram, Vanessa visade mig, man kan rita och allting, skitkul, vi satt med det i typ en timme. Det är Onsdag imorron förresten, hoppas det blir... kul.

Pussochhej!


Tips!

Tänkte dela en av mina skönhetshemligheter med er! Eller, hemlighet och hemlighet, snarare lite hjälp!

Hur vet man vilken hudtyp man har?

Rengör ansiktet, känn efter hur huden känns, är den stram har du antagligen torr hud, ser den oljig ut är den nog fet. Känns huden jättebra och ser inte fet ut har du normal hud. Torr hud kan dock se lite glansig ut ibland (även om den inte är oljig), så så här gör du med det.

Vänta ett par timmar utan att använda en ansiktskräm. Tryck sedan pyttelite papper mot pannan. Blir det en fläck på pappret är huden fet, blir det en minimal fläck är den normal, och är det inget alls är den torr.

Peace out :)

Männen i mitt liv!

Alidah skrev ett inlägg om männen i hennes liv, och jag tänkte göra detsamma, jag har haft så lite skönhet i bloggen på sistonde.

Mina (fantastiska) "män" är:

True Match Minerals Foundation -  Lite för mörk färg för mig (men ingen märker något, haha!), men annars är den en mirakel(mineral)produkt, täcker bra, inte kakig, och man får inga finnar! (Åhlens)

Urban Decay Deluxe Eyeshadow Box
- Har vart besatt av den här raringen i över ett år nu! Skuggorna är underbara färger (både neutrala och flashiga), sitter perfekt och ser helt fantastiska ut! Vet dock inte om den finns i Sverige, köpte i NY. (Sephora, NY)

NIVEA VISAGE YOUNG peel soft! - Helt underbar peeling som lämnar huden jättelen, för typ 50 spänn! (Ica, Hemse)

ACO Aknelösning
- Utan det skulle jag säkert få finnar hela tiden, jag klarar mig inte utan det! (Apoteket)

Colossal Volume Express Mascara - Den gula. Man får fransar som syns från rymden, verkligen, även om det tar lite lång tid att applicera den. (Åhlens)

Smashbox Photo Finish Primer - Dyr, men wünderbar! Gör huden så len att man bara stannar upp och vill ta på den, och ger ett perfekt resultat med foundation! En onödig produkt man inte kan leva utan! (Åhlens, Skanstull)

Urban Decay Primer Potion - Ögonskuggor som åker bort? Nehej då! Gör allt den lovar helt enkelt! (Blush.se)

MUS Cover All Concealer
- Usch, vad bra! Helt jävla fantastisk! Köp den.. nu! Jag är seriöst seriös! (Make Up Store, Skanstull)

MUS Microshadow i "Muffin"
- Just den är jag kär i, det är en ljus skugga med lite guldglitter och så, passar perfekt till allt du vill highlighta, men jag har en lite krämigare just till ögats innanvrå (där vill datorn särskriva, men icke!) , för den är starkare! (Make Up Store, Skanstull)

MUS Cake Eyeliner (i svart)
- Har en liten faceborste till den, och när man har lärt sig hur den funkar är den helt äckligt bra. Jag har kajal under ögat, Isadora någonting, det blir bättre så. (Make Up Store, Skanstull)

Nivea Oxygen Power Cleansing Gel - Ansiktet blir jätterent, och det är jätteskönt. (H&M, Ringen)

Loreal Hydrafresh eller Nivea Aqua Sensation - Båda är fantastiska ansiktskrämer för min konstiga "torra/feta på samma gång men ändå inte blandhy för det är likadant i hela ansiktet" hy. (Kicks resp. Åhlens)

Nivea Straight hårserie
- Älskar. Även om det är budget är den super för att preppa mitt lockiga hår för plattången! (H&M)

LDB Peeling Silk (gul och rosa förpackning) - Superbra, verkligen. Jag brukar raka mig först, sen ta den, sen raka igen, då blir benen lena och peelade (och helt fantastiska!) även fast dom blir bleka. Plus att den doftar helt delish. (Fick av Fanny, men annars ICA/Åhlens)

Christina Aguilera parfym - Doftar helt underbart! (Fick av Vanessa/Emma, men annars Åhlens)

OBH Nordica Artist Straightener (3085, röd) - Helt fantastisk plattång som ger ett underbart resultat, värmer upp på 2 min, glider över håret, allt blir platt och den har en sjukt lång sladd. Plus att den har 5 inställbara temperaturer som indikeras av lampor som är jättegulliga. 200˚C är perfekt för mitt sjukt tjocka hår! <3 it! (Glömt)

och till sist, den ultimata mannen i mitt liv,

Ben and Jerry's Glass - Jag kan inte leva utan den här glassen, jag är seriös. Chocolate Fudge Brownie är så god så... så... så... det inte går att beskriva den! (ICA)

Jag återkommer med mer recensioner+alt. bilder.

Hotsnacks!

Idag kom jag försent. Jätteförsent. Men sen blev dagen bättre och bättre! Först missade vi gympan (inget skolk, no worries, den var inställd) så jag satte mig med Z och Emma i cafet. Sen kom Dani också, och vi började kolla i skvallertidningar, jag och Dani kunde alla namn, haha! Sen var det massa lektioner (jag spenderade dock halva svenskan med Mimi, Emma G och Akif+random personer från b)

Efter svenskan slutade vi, varpå jag stack till skåpet och blev påhoppad av Emma. Vi gick ner till skolgården och pratade lite, sen till hörnan (klubbor!) och upp i skolan igen, för jag behövde min SO bok. Där träffade vi först Dani som behövde gå till Calle, och sen några från e. Jag tog boken och sen gick vi ner till skolgården till alla andra. Därifrån gick vi till Playz, för alla skulle gibba inatt (hoppas det går bra förresten ^^), och jag och Emma skulle vara med (jag lyckades övertyga henne), men det blev inte så tillslut, bokningen gick inte :/  Någon annan gång kanske :)

När dom hade bokat stack vi med Cedric, Viktor och Måns för att se på när Viktor skulle klippa sig, fast Cedric och Viktor gick före, så vi andra gick och pratade.

Viktor klippte sig på nåt jättecoolt ställe, han som jobbade där var sjukt skön (och det blev jättefint btw Viktor!), och vi fick kolla på först slutet av en hundskräckfilm och början av en kinesisk actionfilm med fuckat ljud innan vi behövde gå. Då fick vi klubbor!

And the grande finale! Mamma kom hem för en timme sen, och hon hade HOT SNACKS! Jag har velat ha den i 3 månader nu, jag höll på att dö! Så nu blir det dubbelnougat, hot snacks och Be Kind Rewind! En rätt lyckad fredagskväll iaf! Undra vad som händer imorrn? Vill någon göra nåt så ring mig btw ^^

Pussohej! :D

Oj att jag såg ut sådär! xD Hahahhahaha!

Onsdag. Mer kreativ rubrik går inte att ha.

Vad göra, vad göra? Inget intressant idag, förutom att jag fick MVG i matte, roligtroligt! Vi hade skoltidning också, apparently har halva b-klassen börjat, men det blir kul med lite fler folk+att Mimi har börjat (om du läser det här, du var inte här, vänta på en hämnd :P). Fast vi får inte sitta vid datorn längre, vi måste jobba, och det är rätt irriterande, hoppas det löser sig! Nu ska jag till mamma och pappa och tjata om hot snacks igen ^^

Jag hade tråkigt, så jag photoshoppade MM bilden (:

Nu får det fan vara nog.

Nu (om någon läser det här) kommer jag förmodligen bli påhoppad av en miljon fans, men jag ville ta tryckfriheten i akt till att säga att jag inte orkar med blondinbella längre. Att hon ska vara så skenhelig hela tiden, looks doesn't matter. Säkert, hon är ju fake från hårförlängningen till solbrännan. Att hon sen ska hoppa på Carolina Gynning och Katrin Zytomierska (som jag inte beundrar något mer dom heller) för att dom bantar när hon har gått ner från hälsosam till under min vikt (och jag är 14, för guds skull), är absurt. Allt hon skriver/gör/uttalar sig om är för att bättra på sin image. Vad vill hon få ut av allt när hon vet att det verkligen inte är hennes ämne? (mest p.g.a. hennes egen drastiska lilla viktminskning) sympati? För att hon är så snäll och tar anorektikernas/bulimikernas sida? Allt hon gör är business. 

Nu vill jag verkligen inte låta som någon som inte bryr sig om det här, det är en sjukdom som förtjänar att uppmärksammas. Men jag fattar inte att hon har fått så mycket respekt i svenska samhället när det finns andra som faktiskt förtjänar den! Jag kan vrida och vända mig när jag ska somna hur mycket jag vill om det här problemet, men hon kommer inte försvinna, och det önskar jag iofs inte, men att hon pratar om alla hemska problem och lever som källan till dom önskar jag att hon slutade med. Se på henne, hon shoppar för en jävla massa pengar och snackar om överkonsumtion. Nej, förlåt, det gör hon säkert inte, för hon måste ju prata om mindre aktuella prolem som verkar mer politiskt korrekta från hennes sida. *klappklapp* Bravo där, det får du säkert en massa Let's Dance röster för! Skaffa ett vettigt jobb istället. Det skulle hela Sverige må bättre av.

Och till sist vill jag bara tillägga att blondinbella borde gå upp 20 kilo, hon vill ju bevisa att hon inte bryr sig om utseende, Fast jag antar att det är en till sak hon bara säger för att verka bättre. Förresten är 70 kilo (för vad väger hon, typ 50?) rätt normal vikt, och inget man ska "bevisa" 50 kilo däremot är för smalt. Blondinbella, gå upp 20 kilo eller erkänn att du är en bluff. Punkt slut.

Hej igen FASHIONISTOR! (<-- lol)

Jag hade visst glömt att jag hade en blogg, men nu skriver jag igen! ^^ Är rätt sjuk nu, så jag har inget kul att skriva om, men jag hoppas att jag kan komma på tisdag. Ska byta tillbaks till min gamla foundation också tror jag, den nya var fin, men man ser helt blank ut i slutet av dan. Aj! Intressebävern bet mig så hårt att jag hoppade av stolen..

Mimi sov över igår, vi såg på Kung Fu Panda, den var rätt bra, och han var gullig. Jag har kommit på att Fazer Ljus Blockchoklad (hej jag skriver stor bokstav till varje ord >.<) är sjuuuuuukt gott att äta som den är, jag ska äta upp det sista idag (a) och göra vitlöksbröd.

Ska färga håret imorrn iallafall, hoppas det blir bra, men jag borde köpa nya skor (och kläder i största allmänhet), fast jag ska nog ha mina klackskor på tisdag, eller vi får se, jag blir ju fantamig 180 cm xD

Aja, nu har jag tråkat ut alla nog för idag, vi ses på tisdag! (jag hoppas jag inte är sjuk då iaf)


Ser jag inte lite ut som Cher där? (nej, det var ingen komplimang, jag ser cp ut xD) Mest misslyckade sminket EVER! ;D

*suck*

Jag orkar inte ibland. Hela "sociala" saken. Att man alltid vill flytta sig uppåt i statusskalan, och när man tillslut gör det, glömmer man sina gamla vänner. Att man måste röka för att vara cool, dricka för att ha roligt, och sen ta droger för att hålla bort smärtan man får från de första. Att man måste ligga med någon för att få bekräftelse, för det är väl det vi alla söker i slutändan? Sure, jag är dubbelmoralisk, för om jag börjar dricka kommer jag också tycka det är sjukt roligt. Jag orkar inte att alla dömer en efter utsidan, tills man tillslut börjar göra det själv. Jag vet inte ens varför jag skriver det här, måste skriva av mig antar jag. Jag orkar bara inte med systemet.

No offense till någon, om nån skulle läsa det här och känna sig träffad a någon anledning (:

RSS 2.0